FROMS BALLADER

Musikalsk viseforedrag - om Ida & Bent  

 Glimtet i øjet. Klumpen i halsen. Det skæve rim. Den overraskende pointe. Igennem 40 år forkælede Ida og Bent From med deres tekster og melodier. Altid med fokus på det gode håndværk.

Et makkerskab og et ægteskab.

Froms Ballader er en rejse tilbage til de revyviser, popsange og ballader, som har holdt gennem alle årene – fremført af Henrik Egholm og akkompagneret af Jesper From.

Hvem husker ikke Pensionistvisen, To lys på et bord, Et slaw for det gode humør, Ta me ud å fisk, Tyve tønder land eller Annas Ballader.

Viser og sange vil blive fremført med stor respekt for Brandenburg, Sønck, Hænning, Buckhøj eller Helmuth´erne og alle de andre, som Ida og Bent From har leveret til gennem en menneskealder.

Da Jesper From er søn af Ida og Bent, vil han desuden fortælle lidt om tilblivelsen af nogle af værkerne. Hvorfor hørte Ida From ikke melodien til To lys på et bord, før Otto Brandenburg gik på scenen ved Dansk Melodi Grand Prix i 1960? Hvorfor skulle Osvald lige pludselig babysitte Jesper From? Hvorfor truede Jørgen Buckhøj med at smutte fra Cirkusrevyen i vrede? Og hvad har filmen ”Cabaret” med Liza Minelli med From´erne at gøre?

Froms Ballader er opdelt i to afdelinger (ca. 40 + 50 min.). Først Annas Ballader og efter pausen en blanding af revy og pop med signaturen ”og teksten var af Ida og Bent From”.


____
Vi dækker op med runde borde i salen. Der kan tilkøbes kaffe og kage og andet fra baren under forestillingen og i pausen. 

Der kan tilkøbes frokostbuffet i Restaurant Harmonien
fra kl. 12.30, pris kr. 145,-.
Bordreservation er nødvendig

Henvendelse til billetter@musikperler.dk eller 70205602
Dørene åbner kl. 14.30. Varighed: 40+50 min.