ZIDIDADA

EVIG SOL

Året rundt i Danmark?!!! 
Nej, men udtrykket Evig Sol har hængt som et mantra over det danske band ZIDIDADA siden starten i ’99, hvor fest, glæde og vellyd har altid været deres foretrukne udtryk.

Deres sangunivers har fra begyndelsen været dybt forankret i det positive budskab. Hvilket man tydeligt mærker i både musik og tekst på numre som f.eks, Zididada Day, Prinsesse, Please Ya Lisa - samt bla. singlen Sommer Sang fra deres kommende danskealbum. 

Samtidig har ZIDIDADA dog også bevæget sig over i det mere melankolske univers, som giver sig til udtryk i sange som Happy Fool og Don’t Believe. Det ene fungerer ikke uden det andet, og når de nu får lov til at dele ud af et bagkatalog på snart 8 albums, må der naturligvis være lidt af hvert på paletten live.

Endnu en sæson står for døren og Jimmy Bacoll-Jimsen i folkemunde-synger og entertainer som aldrig før. For som han siger: ”Det er mit liv - og jeg elsker det.”

Bandet har stået bag ham fra start, og det gør ZIDIDADA til et af de mest erfarne live-orkestre i DK. Og det kan høres! “Men knap nok ses”, tilføjer Jimsen med det glimt i øjet, som sammen med nærværet og hans fantastiske stemme kan opleves på de danske scener. 

Trækstikket og husk !
”EVERYDAY IS A HOLIDAY”

.

____________

Oplev denne unikke koncert på Harmonien.

Vil du være med gennem hele festen, både før og efter, så
Bestil bord og nyd en koncert- og 90'er-buffetten fra Harmoniens populære køkken

Koncert inkl. buffet kr. 400,-
(Buffetten serveres kl. 18.00 og koncerten starter kl. 21.00) 

Koncerten kan også opleves uden menu.
(Koncerten starter kl. 21.00)
kr. 250,-
(Ståplads)

Efter koncerten er der 90'er fest til kl. 4
(gratis adgang med koncertbillet)


.... eller bestil dine billetter via nedenstående formular

JA TAK, jeg bestiller hermed billetter til ZIDIDADA. Den 4/2-23

Inden for 24 timer efter du har sendt din bestilling modtager du betalingsanvisning. Der tages forbehold for mellemsalg. Priser ekskl. billetgebyr