TIM SCHOU

HERO/LOSER

Kulturhuset Harmonien kan hermed præsentere en sand lokal musikperle.
Tim Schou besøger efter sin 2021 HERO/LOSER TOUR - Harmonien og er klar til at glæde sine lokale fans .... og fans fra all over the world med en intim koncert.

Tim Schou er opvokset på Stevns og har ihærdigt opbygget et navn i international klasse. På Spotify har Tim Schou mere end 140.000 månedlige lyttere og det pt. mest populære nummer, singlen "Acapella", har mere end 8,3 millioner afspilninger. Det er næsten 3 gange flere afspilninger end det Melodi Grand Prix vindende nummer,  "New Tomorrow", som Tim begik i konstellationen "A Friend In London".
Tim Schou's navn er i den grad ved at kravle op i den internationale elite, så benyt dig af denne unikke chance for at opleve Tim Schou i Kulturhuset Harmonien.
(... og måske tændes stjernevæggen i aftenens anledning)  

Gaffa anmeldelse
Schou formår at levere popmusik af international kvalitet og charmerende kaliber. Hans musik gør det, popmusikken skal: Albummet består af stærke lag-på-lag-produktioner, som er skruet sammen af gode guitar-riffs, samples og hooks, som sidder fast i lang tid efter første gennemlyt.
____

Der kan tilkøbes koncertbuffet i Restaurant Harmonien
fra kl. 18.30, pris kr. 195,-.
(der er fredagshøjreb)
Bordreservation er nødvendig

Henvendelse til billetter@musikperler.dk eller 70205602
Dørene åbner kl. 20.30. Varighed: 1x60 min.

Efter arrangementet er baren åben.


.... eller bestil dine billetter via nedenstående formular

JA TAK, jeg bestiller hermed billetter til TIM SCHOU. Den 4/2-22 kl. 21.00. Pris: 190 kr. + gebyr

Inden for 24 timer efter du har sendt din bestilling modtager du betalingsanvisning. Der tages forbehold for mellemsalg. Priser ekskl. billetgebyr

Rosa Skotte

Inden koncerten, med Tim Schou, varmer Rosa Skotte op. 

Rosa er dansk singer/song writer, der producerer og udgiver egen musik. Rosa har sunget side hun var 7 og begyndte at skrive sine egne musik da hun var 13. Rosa udgiver sin første EP i 2022. Rosa spiller den 4. februar hendes nyeste numre og giver en forsmag på hendes kommende udgivelser.........