AFHOLDT EVENT

”TILLØKKE OTTO ”

EN HYLDEST TIL EN BAGGÅRDSPUMA

 - her er vi til koncert med Otto og her kan alt ske!

Nyd en helstøbt aften med både musikalske perler af Jesper Lohmann og 3-retters menu af Masterchef Anders Halskov-Jensen i de hyggelige rammer i kulturhuset Harmonien.

”Og hvis ikke det swinger, ja så kan det sgu være lige meget!” Det garanterer vi, det kommer det til, når vi nu hylder manden bag dette klare udsagn, nemlig maskinarbejderen fra Stenbroen, Københavnsmester i boksning OG Danmarks første rock'n'roll- og popidol – Otto Herman Max Brandenburg.

Den alsidige og mangefacetterede skuespiller og sanger Jesper Lohmann tegner dette musikalske portræt og træder i Pumaens fodspor ind i den Brandenburgske verden og underverden. En musikalsk rejse gennem 50 år og vel nok mere end 9 liv i showbizz.


Velkommen til en swingende aften i selskab med baggårdspumaen over dem alle – Otto Brandenburg!

Se showet den 23. oktober 2021 i Kulturhuset Harmonien
Samlet billetpris inkl. menu: 795 kr. ekskl. gebyr.
Bestil via formularen på siden eller ring på 70 20 56 02

Dørene åbner kl. 17.30
Menuen servere kl. 18.00
Koncerten starter ca. kl. 20.00


MENUEN: 

De 3 serveringer:
Varmrøget laks med urter og dressing
Grillet portobellosvamp med gedeost, urter og tomattopping
Krone af sortfodsgris med selleripuré og kål

 

Aftenens gæstekok: Anders Halskov-Jensen

Anders Halskov-Jensen har lavet mad hele sit liv. Han har vundet adskillige kokkekonkurrencer, fx. blev han Skandinaviens bedste amatørkok i 2012 hvor han vandt et ophold i køkkenet på Noma. Senere blev han ”Årets Lurpak Kok i 2013” og det hele kulminerede i 2015, hvor han vandt TV-programmet Masterchef. Nu driver han firmaet ”Madhjernen”, der beskæftiger sig med både mad og vin. Anders er nemlig også tidligere Danmarksmester i blindsmagning og skriver om vin i bl.a. Jyllands-Posten.

Inden for 24 timer efter du har sendt din bestilling modtager du betalingsanvisning. Der tages forbehold for mellemsalg.