THORBJØRN RISAGER

& THE BLACK TORNADO

Der er med denne koncert lagt op til en festlig aften med verdensklasse  blues-/rock, hvor det er svært at sidde stille .... og det er helt OK. Vi forventer en unik aften, hvor du kommer til at nyde en velspillende bluesguitarist og vokal i egenskab af Thorbjørn Risager sammen med et absolut velspillende orkester med egen hornsektion..... en sand tornado!..... Er du til Rock- og Blues, så må du ikke gå glip af denne koncert.  

Gennem mere end 1.000 koncerter i 21 forskellige lande har det hårdt swingende ensemble etableret sig som et af de flittigste navne på den danske og europæiske livescene. De trækker en stribe priser og flotte anmeldelser i deres kølvand. Nu er der også nye sange fra det hårdtarbejdende orkester, der sætter en dyd i at spille smilet frem hos publikum. For det er det, bluesen kan: groove alle livets problemer væk. Det ved frontmanden bedre end de fleste. Og på det kommende album – med den inviterende titel ’Come On In’ – går han i clinch med alt fra egen alder til den politiske virkelighed.

Nogle af de vigtigste faktorer bag den succeskurve er vedholdenhed, originalitet, venskab - og selvfølgelig den mest ekstraordinære: Thorbjørns stemme, som anmeldere over hele verden har sammenlignet med de størstes. Om det passer, er der jo kun én mulighed for at finde ud af: Hør ham synge! På scenen er Risager flankeret af det stramme, hårdt swingende The Black Tornado, der ælter, former og skaber bandets svedige lyd.

Skal du i træning til denne koncert, så tag et kig her:
Live, If You Wanna Leave: https://youtu.be/7etBw_ikKp4
Musikvideo, Come On In: https://www.youtube.com/watch?v=lB3o-ngVh5U


Anmeldelse GAFFA:
"Absolut berusende"
"Og nok så væsentligt – fælles for alle Thorbjørn Risagers numre er, at de kunstnerisk er skarpe, nok båret af en troværdig vokal, men også af et forrygende, instrumentalt back-up – glødende guitarriffs, fint afbalancerede blæsere og et trommespil, der matcher ambitionerne. Thorbjørn Risager & The Black Tornados Best Of er af samme grund så absolut berusende."

____

Der kan tilkøbes koncertbuffet i Restaurant Harmonien fra kl. 18.30, pris kr. 175,-. (Maden betales på dagen)
Henvendelse til billetter@musikperler.dk eller 70205602
Dørene åbner 20.00. Varighed: 2x60 min.

Efter arrangementet er baren åben til kl. 1
.... og vi sætter lidt mere Blues og Rock på "pladespilleren"


.... eller bestil dine billetter via nedenstående formular

JA TAK, jeg bestiller hermed billetter til THORBJØRN RISAGER & The Black Tornado. Den 21/5-22 kl. 20.30. Pris: 275 kr. + gebyr

Inden for 24 timer efter du har sendt din bestilling modtager du betalingsanvisning. Der tages forbehold for mellemsalg. Priser ekskl. billetgebyr